Skip to main content

Missie en visie op De Tabakshof

Missie

De betrokken en professionele medewerkers van De Tabakshof bieden liefdevolle zorg aan ouderen met dementie. Wij willen bewoners, als ook hun familieleden en andere betrokkenen, een warm thuis bieden. Een thuis waar ze zoveel mogelijk zelf de regie houden over alle vormen (of keuzes) omtrent de zorg en het welzijn in hun leven.
De Tabakshof is geïntegreerd in de wijk en maakt iedere dag tot een dag van waarde en aandacht voor de bewoners. Wij zijn pas tevreden als de bewoners en de familieleden tevreden zijn.

→ Locatieverantwoordelijke: Hans Homans - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

→ De Tabakshof is onderdeel van stichting QuaRijn.

Visie

De Tabakshof biedt individuele, belevingsgerichte zorg aan dementerende ouderen uitgaande van zijn of haar identiteit. Vanuit persoonlijke verbinding, liefdevol en vanuit ons hart met de bewoner, familie en met elkaar. We creëren samen de voorwaarden voor een harmonieuze en veilige woonomgeving; aandachtsvol, met een gevoel van thuis, huiselijk en inspirerend. Om bij ons te wonen heeft u zorgzwaartepakket 5 of zorgzwaartepakket 7 nodig.