Skip to main content

Privacy, disclaimer, colofon en cookies

Privacy

De Algemene Verordening Gegevensbescherming is er om persoonlijke gegevens te beschermen en om te voorkomen dat er misbruik van wordt gemaakt.
Om de privacy van de klant te waarborgen heeft De Tabakshof (Onderdeel van QuaRijn) een reglement registratie persoonsgegevens. Voor goede zorgverlening is het nodig om persoonlijke gegevens vast te leggen. Hoe De Tabakshof (Onderdeel van QuaRijn) omgaat met persoonsgegevens, leest u in onze folder folder Registratie persoonsgegevens.

Disclaimer

Ondanks de zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van onze site besteden, is het mogelijk dat de informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig c.q. onjuist is.

De informatie op onze site wordt regelmatig aangevuld en wijzigingen kunnen altijd direct en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site van De Tabakshof.

Mocht u onjuistheden tegenkomen in deze site, dan verzoeken wij u dit door te geven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..